A parfümökről

A legjobb fűszeres parfümök: Válogatás férfiaknak

A legjobb fűszeres parfümök férfiaknak

A csípős fűszerek a férfi parfümök egyik alapanyaga. Viszonylag semlegesnek hatnak, ezért jellemzően nyári, de ugyanakkor téli illatok alapja is. Ahhoz azonban, hogy egy illatot a fűszeres parfümök közé soroljuk, a benne lévő fűszereknek igazán erősnek kell lenniük. Az ilyen parfümök pedig inkább a téli hónapokban ideálisak, mert megtörik a nedvességet, és intenzív meleget terjesztenek a környezetbe.

Mely férfi fűszeres parfümök a legjobbak?

A férfi fűszeres parfümök meglehetősen élesek, áthatóak és felismerhetőek. Minden férfitípushoz illenek – a félénkeknek önbizalmat és érvényesülési energiát adnak, a magabiztosaknak kiemeli az extrovertált jellemüket.

 Így minden férfi kitűnhet a tömegből egy fűszeres parfümmel. A csendesebb vagy lazább férfiaknak a lágyabb fűszerezésű parfümöket ajánljuk a tipikus extrovertált férfiaknak gyakorlatilag bármilyen fűszeres illatot használhatnak. Összeállítottuk neked a legjobbak listáját, mellyel garantáltan nem fogsz mellé:

Victor&Rolf – Spicebomb

A Spicebomb másolata intenzív, robbanékony és csábító. Használatkor érzékiség és a férfiasság önti el viselőjét. Ez a parfüm tehát inkább extrovertált férfiaknak alkalmas, mivel kifejező, átható és orientális. Ez egy üvegbe zárt bomba. A szobába előtted érkezik és mindenkit levesz a lábáról. Természetesen pozitív értelmű találat ez- kellemes illata van, amit szinte mindenki kedvelni fog.

Dolce & Gabbana – The One For Men

A Dolce & Gabbana a férfias elegancia és a stílus szimbóluma. Ezeket a tulajdonságokat viseli a The One For Men parfüm is, melynek minőségi másolatát a kínálatunkban találja. Kiváló időtlen illat, amely kiemeli a férfiasságot és az érzékiséget.

Ez egy fás-fűszeres parfüm. A kiegyensúlyozott dohányaromák és a fűszeres tónusok dominálnak benne leginkább. Bármilyen korú férfi viselheti. Tökéletesen alkalmazkodik viselője karakteréhez és kiemeli a varázserejét és hangsúlyozza személyiségét. Alkalmas öltönyhöz, de tornacipőhöz és sportruhához is illeni fog.

Chanel – Egoiste Platinum

Borotvaéles. Hűvös tapintású és kissé kimért karakterrel rendelkezik, ezért olyan férfiak számára alkalmas, akik törhetetlennek és magabiztosak a pozíciójukban. Kiválóan illik igazi személyiségeknek, elegáns és mókás férfiaknak.

Ebben a friss, fás-fűszeres illatban hideg fémes tónusokat és pézsmát is érezni fogsz. Ez a kombináció garantálja, hogy az Egoiste Platinum vonzó, titokzatos és egyedi illatú. A viselője megkapja azt az adag francia stílust, bájt és időtlenséget, amit a Chanel képvisel.

A legjobb unisex fűszeres parfümök, amelyek férfiaknak is megfelelnek:

Nemcsak a férfi, de az unisex parfümök között is találsz remek fűszeres illatokat. Ha tehát a fent említett parfümök között nem találtál magadnak vagy a párodnak megfelelőt, akkor nézd meg azt alábbi TOP unisex fűszeres parfümök válogatásunkat:

  • Kilian – Intoxicated: Erősen aromás parfüm, amely a vad orientális fűszereket ötvözi a kávé selymes aromájával. Kardamon, szerecsendiót, kávét és fahéjat is találsz benne.
  • Tom Ford – Tobacco Vanille: Érzéki, finom és enyhén fűszeres illat. Nagyon népszerű azok körében, akik szeretik a nehezebb orientális-fűszeres illatokat. Fűszert, fát, gyümölcsöt, kakaót és dohányt vegyít.
  • Tom Ford – Oud Wood: Kivételes oud parfüm, erős fás-fűszeres illattal. Egzotikus, egyedi és inkább különleges alkalmakra ajánljuk, mint a mindennapi viseletre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük