A parfümökről

A legjobb fűszeres parfümök: Válogatás nőknek

A legjobb fűszeres parfümök nőknek

A jellegzetes és csípősen fűszeres parfüm remek választás a hideg, nyirkos időszakban. Viszont az ilyen parfüm nem mindenkinek tetszik: Tehát ha ilyen parfüm mellett döntesz, akkor számolj vele, hogy átható és igazán pazar illata lesz.  Másrészt viszont meleg karakterével és egyediségével jutalmaz meg, olyannal amit sehol máshol nem találsz. Ha ilyen különleges parfümöt szeretnél akkor ez a válogatás neked készült.

A fűszeres parfümök erős és magabiztos nőknek illenek

A megfelelő illat kiválasztásánál fontos tényező, hogy a parfümnek ki kell fejeznie a viselője karakterét. Ez fontos a fűszeres parfümöknél is, melyek az illatok egy sajátos csoportját alkotják. Jellegzetesek, erőteljesek, áthatóak és emlékezetesek, ezért sokan félnek kipróbálni őket.

Ezeket a tulajdonságokat azonban nem szabad negatívan venni, éppen ellenkezőleg: Tökéletesen illenek az erős, magabiztos és szó szerint érdekes nők számára, akik szeretik vonzani a tekinteteket és szeretik kifejezni a személyiségük erejét. Ezen felül elegáns nőkhöz is tökéletesen passzolnak – különösen a téli hónapokban, amikor felmelegítik a viselőjüket és csipetnyi vonzerőt adnak nekik.

A legjobb fűszeres parfümök nőknek:

A fűszeres parfümöknél nagyon vékony a határvonal a kellemes illetve a kellemetlenül nehéz illatok közt. Még maguknak a parfümalkotóknak is nehéz jó fűszeres parfümöt alkotni. A felhasznált összetevőik nehezebb aromájúak, így a megfelelő és egyedik összetétel megtalálása sok erőfeszítést igényel.

Ha egy ilyen kapcsolat létrejön, akkor nehéz felülmúlni. Ezt igazolja a tény is, hogy a TOP fűszeres parfümök között szerepelnek az ún. bevált klasszikusok – Tom Ford és YSL márkák parfümjei. Neked is passzolni fognak?

YSL – Opium

Ki ne ismerné a legendás Opium parfümöt? Ez a kifejezetten fűszeres illat az egyediségének és a másságának köszönhetően vált a világ egyik leghíresebb illatává. Ha nem mindennapi és felismerhetően különleges illatot keresel, akkor a mi minőségi Opium utánzatunk mindenképpen megér egy próbát.

Imádni fogod a jellegzetes, orientális-fűszeres aromáit. Egyedülállóan csábító keverékként ölel körbe, citrusfélék és magával ragadó virágok összetételével. Az egész illat fényűző, vonzó és nem mindennapi. Magabiztos és provokatív nők számára készült, akik élvezik a környezet figyelmét. A parfüm mindenkit megérint, aki csak a közelébe kerül, ezért sokszor a megjelenés előtt rabul ejti a társaságot.

YSL – Black Opium

A Black Opium az YSL Opium kollekciójának következő parfümje, melynek pontos másolatát megtalálod a kínálatunkban. Kávés akcentusok dominálnak benne, de felfedezheted benne a rózsabors, narancsvirág, jázmin, vanília, pacsuli és cédrus aromáit is. Az egész illat kellemesen meleg érzetet kelt, egyidejűleg lebilincselően fűszeres. A fekete ópium varázsával egy csodás benyomást hagysz majd magad után.

A titokzatos és rejtélyes nőknek készült, akik szeretnének kitűnni. Alkalmas viselet a téli hónapokban, de akár különleges alkalmakkor is, amikor szeretnél megmutatkozni és ragyogni. A meleg időben kissé nehéznek tűnhet, így nyáron csak az igazán magabiztos és kifejező nők számára alkalmas.

Tom Ford – Black Orchid

Hogyan képzeld el a Black Orchid illatát? Előbb a virágok és a gyümölcsök viszonylag friss keverékét fogod csak érezni. Egy kis idő után azonban a csillogó illat fokozatosan fűszeresebb aromákba csap át és rendhagyó, virágos-fűszeres érintést hagy a bőrön. A fekete orchidea illatára emlékeztet, ennek köszönhetően kapta és viseli a nevet is.

Nálunk az eredeti parfüm minőségi másolatát találod meg. Ugyanazt a fényűző és érzéki illatot kínálja. Különösen érdekelhet, ha nem szereted a konvenciókat, és ha mindig a szokatlant keresed.

A legjobb unisex fűszeres parfümök

Viszonylag kevés női fűszeres parfüm létezik, mivel a férfiak körében népszerűbbek, mint a gyengébb nemnél. Ezért a nők gyakran nyúlnak unisex illatokhoz. Könnyen találhatsz köztük egy remek fűszeres parfümöt magadnak is, ami mindenkihez kissé máshogy simul. Ha szeretnél kipróbálni egy ilyent, akkor itt a tippünk a 3 legjobb unisex parfüm kínálatunkból:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük