A parfümökről, PARFÜMTIPPEK NYÁRRA

Tippek a legjobb női utazási parfümökhöz nyaralásra

utazasi parfumok noknek

A nyaralási szezon közeledtével sok nő új kalandok és élmények elé néz. Egyetlen nő utazási listájáról sem hiányozhat, a kedvenc parfümje. A parfüm azonban nem csak a felfrissülést jelenti, hanem egy adott idő és hely emlékeinek megőrzésében is segíthet.

A tudósok szerint tudat alatt összekapcsolhatjuk az illatokat olyan helyekkel és helyzetekkel, amelyek során boldogok voltunk. Ezek az illatok még évekkel később is érzéseket és az események emlékeit idézik fel bennünk. Ha tehát másképp szeretnél emlékezni a nyaralásodra, mint a fotókon, egy új parfüm lehet az ideális mód.

Most konkrét nyári parfümöket válogattunk ki számodra, amelyek különböző típusú nyaralásokhoz alkalmasak. Csak utazópalackjaink közül választottunk, hogy az illat elférjen kisebb poggyászban is. A tengerhez készülsz? A városban töltöd az időt? Vagy egy kalandos útra indulsz? Ezekkel az utazási parfümökkel varázslatosnak, természetesnek és pozitívnak fogod érezni magad nyáron.

Parfüm egy tengerparti nyaraláshoz: Laza utazási parfüm 25

 Roberto Cavalli illat ihlette – Paradiso

Tengerparti nyaralást készülsz? Akkor biztosan várod már a tengeri szellőben megbúvó szabadság illatát és a bőrödön megcsillanó nap meleg sugarait. A kikapcsolódást és a jó közérzetet, a gondtalan pillanatokat a Paradiso illat –25-ös parfüm segíti majd, tükrözve a napok mediterrán könnyedségét. Segít abban, hogy nyugodtnak, de ugyanakkor természetesnek, vonzónak és nőiesnek érezd magad. Nos, talán pontosan ezt a szerepet kell betöltenie egy nyári parfümnek.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: virágos, fás, könnyed
 • Jellem: karizmatikus, vonzó, pihentető

Parfüm a hegyi kalandokhoz: Kalandvágyó utazási parfüm 45

Cartier ihlette illat – La Panthere

Úgy tűnhet, hogy ez a parfüm túl fényűző a hegyekben. Azonban mi azt állítjuk, hogy abszolút ideális a természet számára. Miért? Mert magában hordozza a vadon hevességét és energiáját. A fenséges párduc függetlenségét, szabadságát és szelídíthetetlenségét szimbolizálja – és így pontosan azokat az érzéseket, amelyeket „vadonunkban” fog átélni. Ennek a parfümnek a karakteréhez hasonlóan aromái is hevesek, merészek és érzékiek. Virágos-chypre illata van, amelyben például zöldes gyümölcsök, finom virágok vagy átható tölgymoha illata érződik. Tökéletesen bátorít, és kiemeli a szabadság érzését, amit a hegyekben érez.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: Chypre, virágos, gyümölcsös
 • Jellem: kalandvágyó, átható, érzéki

Parfüm a városban való barangoláshoz: Lebilincselő utazási parfüm 36

Gucci ihlette illat – Guilty

Az ún. city break rajongója vagy? Ez egy olyan kifejezés, amely egy nagyvárosi nyaralást jelöl, ahol megismerheti kultúráját, történelmét, gasztronómiáját, egyszerűen minden ritmusát, ízét és illatát. A Guilty parfüm ihlette illat elkísér egy ilyen nyaraláson. Vonzó, keleti-virágos illata van. Lebilincselő aromát varázsol a bőrön, ideális azoknak a nőknek, akik élvezik mindazt, amit a város kínál.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: Orientális, virágos, elegáns
 • Jellem: Vonzó, szexi, elbűvölő

Parfüm egy izgalmas utazáshoz: Laza utazási parfüm 13

Burberry ihlette illat – Weekend

Kalandos nyaralást tervezzel, tele új helyek felfedezésével? Ha kempingezni, országúti kirándulásra vagy több rövid kirándulásra készül, vigyél magáddal Burberry Weekend illata ihlette parfümöt. Ezt a könnyű és friss virágillatot azokra a pillanatokra hozták létre, amikor ellazultnak, spontánnak és kellemesnek akarod érezni magad. Finom virágok illatát és a friss zöld energikus szikráit fogja érezni benne. Együtt teremtik meg annak kötetlen és nyugodt jellegét.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: virágos, friss, könnyed
 • Jellem: lezser, fényűző, laza, kellemes

Parfüm a vidéki pihentető pillanatokhoz: Játékos utazási parfüm 26

Escada ihlette illat – Cherry In The Air

Összepakolsz és elindulsz vidékre pihenni? A Cherry In The Air parfüm még azelőtt eljuttat oda, hogy elkezdenéd az utad. Ez a tipikusan nyári illat egy cseresznyéskertben tett sétát idéz. Optimista, kedves és játékos. Édes gyümölcsaromát és gondtalan jó közérzetet hordoz magában, amit csak a várostól távol – a csendes és napos vidéken – tapasztalhatsz meg.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: gyümölcsös, virágos, édes
 • Jellem: játékos, vidám, kellemes,nyárias

Parfüm a történelem megismeréséhez: Energikus utazási parfüm 01

Paco Rabanne ihlette illat – Olympea

Követed majd őseink nyomdokait ezen a nyáron? Legyen szó kastélyokról és várakról, ősi városokról vagy keleti kultúrákról, vigyél magaddal egy ősi útmutatót az Olympea parfüm formájában. Elbűvölő, modern görög istennővé változtatva energiával tölt fel napokig az ókori múlt felfedezése és megismerése során. A parfüm szokatlanul friss keleti aromával rendelkezik, amely élénk és dinamikus.

 • Az illat karaktere:
 • Típus: orientális, friss, könnyed
 • Jellem: energikus, dinamikus, elbűvölő

Parfümöt keressel egy adott nyaralóhelyhez?

Tekintsd meg régebbi cikkünket, amelyben női parfümöt kerestünk neked, például egy görögországi, horvátországi nyaraláshoz, de olyan városokba is, mint Párizs, London vagy New York.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük