PARFÜMTIPPEK NYÁRRA

Melyik parfümöt vidd el a nyári vakációra? Válassz egy női illatot a nyaralás színhelye szerint

parfum kirandulasra

Bebizonyított tény, hogy az illatok különbféle helyzetek, helyek emlékeit idézhetik fel bennünk. Képesek különböző érzelmeket, hangulatokat is ébreszteni bennünk, sőt a környezetünkre is hatással lehetnek. Hasonló összefüggést találhatunk a parfümök és az úti cél között is. Egyes parfümök illata a Távol-Keletet idézik, mások a szigeti élet hangulatát keltik, vagy akár a napsütötte szőlőkertbe is elröpíthetnek. Ha szeretnéd a vakáció érzését fokozni, akkor válassz megfelelő parfümöt. Kiválasztottuk a legnépszerűbb nyaralóhelyeket és hozzájuk rendeltük az illatot mely tökéletesen jellemzi a környezet hangulatát. Közte van a te úti célod is?

Parfüm tengerparti nyaraláshoz

A tengerhez készülsz nyaralni? Minden tengerparti úti cél más és más. Más a hely története, mások a helyiek szokásai, az ízek és főleg a jellegzetes illatai. Mivel nyáron a tengerparti üdülőhelyek a legnépszerűbbek így több parfümöt is kiválasztottunk neked, melyek elkísérnek a világ különböző részeire:

parfum tengerparti nyaralashoz

1. Olaszország: Tom Ford – Neroli Portofino

A világ legikonikusabb nyári illata a Neroli Portofino. Ez az unisex parfüm az olasz riviéra illatát ragadja meg. Felébreszti benned a citrusfás látványát, a forró napsütés érzetét kelti a bőrön, és a lágy tengeri szellő szinte a hajadba kap. Akár Liguriáva, Pugliába, Calabriába, Olaszország részein kitűnő választás a Neroli Portofino.

2. Görögország: Dolce & Gabbana – Dolce

A görögországi nyaralások pozitív energiával töltenek fel, amiből még több hónapig meríteni fogsz. A gazdag kultúra, nagyszerű ételek és a kiváló borok csak hozzáadott értéket jelentenek. A kiváló Dolce parfüm – Dolce & Gabbana elröpít ebbe a légkörbe, amely kiemeli a nőiességed és a gyengédséged. Egyszerű összetételű, fehér virágok és vonzó pézsma keveréke. Az illat hű társad lesz a görög történelem és a görögországi természet zugai felfedezése során is.

3. Nyár a szigeten: Armani – Acqua Di Gioia

A szigeten töltött nyaralás mindig felejthetetlen élmény. Egy kis közösség részévé válasz, amely másképp működik, mint a világ többi része. A szigeten élvezheted a tökéletes kikapcsolódást és a szabadság, gondtalanság érzését. De melyik szigetet válaszd? Szicília vagy Szardínia, Mallorca vagy a Földközi-tenger gyönyörű szigetei Málta és Ciprus, mind mind több száz kilométerre fekszenek egymástól, mégis olyan sok tekintetben egyformák: mindenhol gyönyörű strandokat, felejthetetlen tengerparti hangulatot és nyugodt otthoni életmódot találsz, amely pár nap alatt a véredig hatol.

Az Acqua Di Gioia elkísér majd a világ „elszakított“ részein. A mediterrán nyár ihlette, így tükrözi a nap energiáját és a gondtalan nyaralás érzését. A virágok aromáját, és a friss tengeri szellő természetes harmóniáját vegyíti. Rendkívül frissítő és energikus.

4. Az Adriai-tenger és a népszerű Horvátország: Dolce & Gabbana – Light Blue

A magyarok legnépszerűbb nyaralóhelyéről természetesen nem feledkezhetünk meg. Bár egyesek számára már ez a világ kissé „monoton“ mégis el kell ismernünk, hogy a gyönyörű Adriai-tenger minden alkalommal elvarázsolja látogatóit. Akár Dalmáciába, Splitbe, Isztriába, Makarskára vagy valamelyik szigetére gondolunk ezen a nyáron a Light Blue – Dolce & Gabbana parfümje kiváló útitárs lesz.

A tengerparti területek könnyedsége és tökéletessége ihlette. Sziporkázó, gyümölcsös – virágos illata a nyár közvetlen hangulatát idézi. Ez egy élénk illat, amely még az indulás előtt hangulatba hoz. Alkalmas a hétköznapokra vagy a meleg nyári estékre. A Light Blue parfüm 501-es jelzésű utánzatunk egyidejűleg a legnépszerűbb parfüm a webáruházunkban.

A Közel – Kelet varázsát a Chloé – Nomade parfümje idézi

Egyiptom, Omán, Törökország, sőt Marokkó is népszerű nyári úti cél. A strandok mellett felejthetetlen kirándulásokat tehetsz a sivatagba, élettel teli városokkal ismerkedhetsz vagy elmerülhetsz a történelmi emlékművekben, melyek a legrégebbi civilizációkhoz köthetőek. A nyaralás ezekben az országokban mindig egy kis kaland, ezért a kalandos Chloé –Nomade parfüm a legalkalmasabb társ. Kivételesen ragyogó, chypre-virágos illat, amely a nőies erős és a gyengéd báj aromáit rejti és egyesíti. Elrepít egyenesen az aranyló homokdűnékhez, és ráhangol a keleti hangulatra.

Belföldi utazás és hegyi túrázás: Hermés – Jour D’Hermés

parfum nyarra

A tenger nem való mindenkinek. Hegyek, tavak, szőlőültetvények és különböző szárazföldi zugok is csodásak és megvan a maguk varázsa. Ha ezek a kedvenc helyeid akkor vigyél magaddal Hermés – Jour D’Hermés  parfümöt. Olyan különleges aromái vannak, hogy a borongós napokat is felvidítja.

A Jour D’Hermésnek köszönhetően a rossz dolgok is lényegtelenné válnak. Elvonja a figyelmed a rossz időről, segít átvészelni az időeltolódást, és lehetővé teszi, hogy élvezd a nyaralást és a vágyott pihenést. Szikrázó, virágos-gyümölcsös illata kó hangulatba hoz, és gondtalanul és könnyeden töltheted a napod kíséretében – pont úgy egyes nap érezned kellene magad a nyaralás során.

Nyaralás egy nagyvárosban? Minden metropolisz más illatú

Végül van pár tippünk a városi díváknak is. Meglátogatod idén álmaid városát? Minden bizonnyal olyan hely lesz ahol lüktet az élet, nagy a nyüzsgés, a szórakozás. Minden helynek azonban más- más ritmusa van és az illatuk is különbözik, így más- más parfüm alkalmas kísérőnek. Kiválasztottuk neked a leglátogatottabb városokat:

parfum varosba

1. London: Burberry For Woman

Ez a parfüm az angol elegancia megtestesítője. Egyszerű és kiegyensúlyozott összetétele kiemeli a természetes szépségét. Kellemes és letisztult virágos-gyümölcsös parfüm amelynek köszönhetően könnyedén és vidáman fogsz sétálni London utcáin.

2. Párizs: Jean Paul Gaultier – Scandal

A divat városába felkészülten kell érkezned. Az ellenállhatatlan ciprusos-virágos Scandalt  Jean Paul Gaultier műhelyéből a városi nők stílusa ihlette, ezért tökéletes lesz párizsi látogatáshoz. Érezni fogod a játékos, fűszeres és izgalmas aromákat, amelyek jellemzőek Párizsra és melyekre még a hazatérés után is emlékezni fogsz.

3. Róma: Dior – J’Ador

Rómáról mint a szerelem városáról beszélünk, ezért sem hiányozhat a parfümből a romantika. Ilyen például a Dior – J’Ador. Ha még nem próbáltad ezt a világhírű parfümöt, akkor éppen itt az ideje. Csodálatosan nőies, pozitív és elbűvölő illat, amely energiával tölt fel és növeli a vonzalom érzését és lehetővé teszi, hogy a lehető legteljesebben élvezd ezt a gyönyörű várost.

4. New York: Carolina Herrera – 212 VIP

A város amely sosem alszik, még nyaralás közben sem engedi meg, hogy pihenj. Ezért ha New Yorkot választottad a nyári vakációhoz, akkor egy hihetetlenül spontán és forgalmas hellyel kell szembenézned. Elmerülhetsz ebben a nyüzsgésben a 212 VIP – Carolina Herrera parfümével. Ezt a parfümöt a New York-i élet és annak jellegzetes, vibráló atmoszférája ihlette.

A parfüm enyhén orientális és enyhén édeskés illatával vesz le a lábadról, ehhez csatlakoznak a összetevők változatos keveréke. Szokatlan és fiatalos. Így magát New York karakterét tükrözi, amelyben számos kultúra, életmód és illat találkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük