A parfümökről

Melyek a legkeresettebb férfi parfümjeink?

a legkeresetebb ferfi parfumok

Ismered a legkedveltebb férfi parfümjeinket? Kiválasztottunk neked 3 + 6 illatot férfiaknak, melyek a vásárlóink körében már évek óta népszerűek. Amennyiben vakon készülsz illatot választani, vagy épp a párodat, apukádat, tesódat szeretnéd meglepni, akkor ezekkel a parfümökkel biztos lehetsz abban, hogy beletrafálsz a közepébe. Nálunk az összes parfüm minőségi másolatát megtalálod.

401 Dior – Sauvage

A Sauvage a világ egyik legnépszerűbb férfi parfümje. A vonzerejét a tengeri sós szellőre emlékeztető aromáinak köszönheti a férfiak és a nők körében egyaránt. A parfüm könnyű és frissítő, ám mégis elég elegáns ahhoz, hogy a férfi különleges alkalmakkor is viselhesse, ideális választás öltönyhöz de akár munkába is.

Ugyan mediterrán energiával van felpumpálva, mégis nyers és nemes tónusokat is rejt. A vadon ihlette, maga az illat akár a flakonba zárt izzó nap által perzselt sivatagi homok. A Sauvage elbűvöl temperamentumával, frissességével, eleganciájával és kiszámíthatatlanságával egyaránt – mert minden használatkor kicsit más.

604 Dior – Fahrenheit

A Dior ház egyedi és nagyszerű parfümöket alkot, ezt bizonyítja a tény is, hogy a legnépszerűbb férfi parfümök közül kettő Dior parfüm. A második a Fahrenheit – intenzív, tüzes és uralkodó illat tele olthatatlan energiával. Jellemzően lázongó férfiaknak készült, akik lelkesen vállalnak minden kihívást. A férfiak igazán az intenzitása miatt választják, a nőknek a bátorság és a férfias energia megtestesítője.

Ez a parfüm egy hagyományos fás illatként jött létre, melyben ugyanakkor érezni fogod a virágok lágy érintését is,valamint vonzó pézsma és szantálfa finom szellőjét. Meleg nyomot hagy maga után, nagyon férfias és céltudatos. Ilyen tulajdonságok mellett egyhe erotikus kisugárzású aminek köszönhetően viselője ellenállhatatlan a másik nem számára.

624 Paco Rabanne – One Million

Azt mondják, hogy mindenki ismer legalább egy férfit aki a One Million parfümöt használja. Ez egy bevált klasszikus, amelyet olyan férfiak kedvelnek akik sikerre és a fényűzésre összpontosítanak. Megtestesíti a pént illatát, ambíciót, önbizalmat és hatalomérzetet kelt.  Különösen alkalmas olyan férfiaknak akik keményen dolgoznak a céljaikért.

A fényűzés és a pénz illata sokak számára a világ legédesebb illata. Ez a parfüm pontosan ilyen. Érdekes kompozíciója a következően alakul:

  • citrusfélék a parfüm fejillatában
  • rózsa és fűszerek keveréke a szívben
  • borostyán, pacsuli, bőr és fás tónusok az alapillatban.

Összességében az illat friss, érzéki és fényűző. Viselőjének önbizalmat ad és mindenkit mámorosan elcsábít.

Vásárlóink által kedvelt további férfi parfümök:

Az Armani, Hugo Boss, Creed és Versace  márkák utánzatai a legnépszerűbb férfi parfümök a Parfen webáruházban. Mindegyik eredeti recept szerint készült, így kiváló minőségű illatot kaphatsz az eredeti parfüm árának töredékéért. Mégtöbb közkedvelt termék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük