A parfümökről

Tanácsunk: Válasszon a személyiségének megfelelő parfümöt

noi parfum utanzata

Még mindig nem találja a megfelelő parfümöt? Próbáljon meg a személyiségéhez méltó parfümöt választani. Elegáns hölgy vagy inkább sportos alkat? Összpontosítson a kulcsfontosságú tulajdonságaira, melyeket a parfümnek is közvetíteni kell.  Kis segítségként készítettük ezt a cikket, amely a segítséget nyújthat a megfelelő illat kiválasztásánál.

 

Elegáns parfüm kifinomult hölgyeknek

Az elegáns hölgyeknek szinte minden illat passzol. A tapasztalatainkból viszont már tudjuk, hogy ezek a hölgyek inkább a virágos és finom gyümölcsös illatotak részesítik előnyben, amelyek finomam hangsúlyozzák az eleganciájukat és a nőiességüket.

Ha ön is inkább az eleganciát kedveli, akkor figyelmükbe ajánljuk Chanel Coco Mademoiselle utánzatunkat. Ez a parfüm igazi hölgyeknek készült akik minden helyzetben megőrzik a nőiességüket, az érzékiségüket és a hűvös fejet. Az aromája előbb felfrissíti majd édes virágokkal lepi meg, végül orientális hangokkal kábítja el.

Elegáns, de ugyanakkor csábító is Dior Hypnotic Poison parfümje. Ez az érzékien kifinomult illat kihangsúlyozza a női vonzerőt és szinte vonzza a tekintetet. Olyan hölgyek figyelmébe ajánljuk akik szeretnének felejthetetlen benyomást kelteni és kitűnni.

 

Sportos illat aktív nők számára

A friss és citrusos illatok leginkább a sportos szellemű nöknek imponálnak. Meghatározzák az energikus szellemüket és az állandó mozgás szenvedélyt. Ezek az illatok alkalmassak mindennapi viseletre de akár különleges ünnepekre is, mivel már aromákkal kombinálva sportos eleganciát vagy akár érzékiséget is kifejeznek.

Tipikusan sportos parfüm a Lacoste utánzatunk. Friss, enyhén virágos illat, amely az aktív, élénk nőknek áll a legjobban. Ezenkívül érdekes lehet például még Chloé See utánzata is.

A See egy friss illat enyhe elegáns beütéssel. A karakterének köszönhetöen kihangsúlyozza a női energiát, életerőt és fiatalságot. A kellemes virágos- gyümölcsös aromáját nem csak sport közben élvezheti, mindennapi viseletre alkalmas.see chloe 

A szabadság lélegzete egy független és féktelen lázadó számára

Úgy gondolja, hogy ön is ebbe a csoportba tartozik? Lehet csalódást okozunk, de egy ilyen erős, független, szabad és kissé lázadó karakternek nehéz előre megjósolni, hogy mi fogja elvarázsolni érzékeit. Magabiztosan állíthatjuk viszont, hogy a kedvelt parfümnek nem szokványos illata lesz, amelyből a lázadás, szabadság és a függetlenség csak úgy árasdni fognak.

A független illatok közzé tartozik mondjuk Cartier La Panthere virágos- chypré parfümje. Merész és vad illata felkelti érdeklődését amennyiben bájos és elegáns nő. Ilyen az abszolút szabadság illata, amely tökéletesen kihangsúlyozza majd egyéniségét.

Nagyon egyedi illat Tom Ford Black Orchid utánzata. Ez a sötét, émelyítő illat rendhagyó, rendkívüli nők számára. Ideális választás ha rejtélyes és elérhetetlen szeretne maradni.

Másrészt ha pozitív és mosolygós az Acqua di Gioia-t ajánljuk figyelmébe. Egy nagyon kellemes könnyed illat, amely a nap energiáját hívatott szimbolizálni. A szabadságot a legpozitívabb értelmében fejezi ki.

 

Gyengéd és romantikus

Gyengéd és romantikus nőknek a szelíd és törékeny virágos illatok illenek igazán. Ezt képviseli például a Bright Crystal utánzatunk, amely Versace műhelyében készült. Ez egy finom, gyengéd és édes illat, amely tökéletesen ötvözi a virágos akkordokat az émelyítő alappal. Egy kellemes, intenzív illatot alkotva, amely szépen kiegészíti a törékeny nő báját.

A utolsó tippünk Dior szinte ikonikusnak mondható J ’Ador parfümje. Szintén törékeny, gyengéd és mosolygós nőknek illik vagy fiatal hölgyeknek. Ha ez a leírás passzol önre, akkor mindenképpen próbálja ki. Nőies köddel borítja be és ellenálhatatlan vonzalmával öleli körül.jador dior

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük