A parfümökről

Ismerkedj meg Dior női parfümjeivel. Melyik illatok legszebbek tavasszal és nyáron?

virágos parfümök dior

A napsütéses tavaszi és nyári napokon legalkalmasabb viselet a kellemes és könnyű parfüm. A nehéz és meleg parfümök után, melyeket szívesen választunk télen itt az ideje hogy váltsunk. Ezért szeretnénk most nektek bemutatni a vidám virágos Dior parfümöket. Kivételes illatukkal javítják a hangulatod és támogatják a napsütéses napok örömét. Ugyanakkor a parfümök sokkal olcsóbb alternatíváját kínáljuk neked, természetesen kiváló minőségben és azonos illattal. Tekintsd meg mit választottunk ki neked:

J’Adore – az egyik legnépszerűbb női Dior parfüm

virágos- gyümölcsös illat kedves és romantikus nőknek

Nőies, modern és bájos illat a J’Adore amely tökéletesen illik a kedves, mosolygós nőknek. Az illatát képzeld el úgy mint bájos virágok mértékien édes keverékét amely nőiességet és vonzerőt sugároz. Nagyon kellemes, sokoldalú, tehát mindennapi viseletre alkalmas de különleges alkalmakkor is bátran használhatod. Nőiesnek, bájosnak és magával ragadónak fogod magad érezni kíséretében.

A felső tónusokban a parfüm romantikus virág illatot és vidám gyümölcsös akkordokat ötvöz. Ezt fogod elsőként érezni a bőrödön. Fokozatosan azonban behatolunk a kompozíció alapjába, amely vanília, pézsma és szeder keveréke. Az aromák együtt egy elbűvölő, virágos-édes illat  formájában hatolnak az érzékeidbe.

Ennek a nagyszerű illatnak az utánzatát nálunk a klasszikus 50 ml-es flakonban és a praktikus 20 ml-es utazási kiszerelésben is megtalálod.

Parfém Joy – Dior ódája az örömről

virágos-fás illat a mindig jókedvű, vidám nőknek

Vajon milyen illata lenne a fénynek ha illatozna? Arra a fényes, mindent átható napsugárra gondolunk amelyek kora tavasszal beragyogják a harmatcseppeket. A Dior márka szerint a Joy illata pontosan ilyen. Káprázatos, energikus és vidám, boldogságot és gyengédséget idéz.

A Joy parfüm az első fújástól kedzve élénk virágos és gyümölcsös illatot áraszt. Egyedül azonban ezeket az érzéki aromákat nem is fogod érezni, mert szinte azonnal egy intim alapillatba áramlanak. Az alapot elsősorban a meleg és krémes szantálfa uralja a pézsma tiszta púderes suttogásával. Az összetevők keveréke egy finom és elbűvölő illatot hagy a bőrön, amely jó hangulatú elixíreddé válik.

Az eredeti parfüm minőségi másolatát a kínálatunkban a 927-es szám alatt találod.

Dior Addict – parfüm, amellyel nem fogsz elveszni a tömegben

virágos-orientális illat energikus és szenvedélyes nőknek

Az Addict parfüm lángoló, élénk és mámorítóan fényűző illatával fog elvarázsolni. Amíg az előző két parfüm inkább a gyengéd és mosolygós nőknek alkalmas ez a parfüm igazi vadmacskához illő. Impulzív hölgyeknek készült, akiből csak úgy sugárzik a női vozerő. Szenvedélyt, energiát és magával ragadó eleganciát rejt.

Ez a függőséget okozó parfüm fokozatosan bontakozik ki. A használat után finom, friss citrusaromáival fog meglepni. Ezt azonban végtelen vanília tónusok és intenzív jázmin váltja fel hamarosan. AZ összetevők együttesen egy kivételes virágos-orientális illatot hoznak létre, amellyen nem fogsz elveszni a tömegben. Kiemeli vonzerődet, kihangsúlyozza energiád és jellegzetes illatoddá válik.

Ha a Dior – Addict parfümje kedvedre való lenne, akkor próbáld ki az eredeti azonos másolatát illóolaj magas koncentrációjával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük