Nezaradené

Ismerje meg Lancome La Vie Est Belle parfümjét, egy illat amely az életet ünnepli

 La Vie Est Belle parfüm utánzata a webáruházunk egyik legkedveltebb illata. Az eredeti parfüm világszerte is rekordokat dönget az eladási listákon. Egyértelműen a Lancome legnépszerűbb parfümjéről beszélhetünk, amely az utóbbi években több nőt is elragadtatott. A parfümöt legújabban Julia Roberts színésznő és ikon nevével lehet összekapcsolni, aki az illat legújabb kampányának arculata lett.  Egy boldog és természetesen gyönyőrű nő, pontosan olyan mint a parfüm jellege. Mit is szimbolizál a La Vie Este Belle?

 

A La Vie Est Belle hála az élet is szebb lesz

A parfüm neve ha lefordítjuk „az élet szép”. A La Vie Est Belle utánzata olyan nőknek készült akik tudják élvezni az életet és nem félnek a következményektől. Vidám, játékos, szereti magát szép dologkkal körülvenni és felismerik hogy az élet apró  örömei a legkülönbözőbb aspektusokból származnak.

A parfümkészítői nagy hangsúlyt fordítottak a megfelelő aromák választására, melyeknek köszönhetően a nőben örömöt evakuálnak, melyet a környezetének továbbít. Ezért is kérdezi Julia Roberts a La Vie Este Belle kampányában: „Kit teszünk ma boldoggá?”.

lancome utanzataZdroj foto: bellalamag.com  

 

A La Vie Est Belle rendkívüli összetétele

Ez a női parfüm egyedi összetételű. Ha jól összpontosít, akkor fokozatosan érzékelheti az összes összetevőjét. Előbb gyümölcsös aromákkal, fekete ribizlivel és körtével indít, melyek fokozatosan vezetnek a szívillatba ahol jázmin és narancsvirág tonusok dominálnak. Az alapillatnak van egy enyhe orientális lehelete. Tonkabab, édes vanília, exotikus pacsuli és domináns praliné alkotják. Az illat könnyedségének és kellemes illatának köszönhetően a La Vie Este Belle parfüm utánzata alkalmas egész napos viselet.

 

Lancome a francia parfümház

A csodálatos La Vie Este Belle parfüm mögött jelentős márkanév áll. A Lancome francia származású. A céget Guillaume d’Ornano alapította 1935-ben a társával Armandom Petitjeannal. A nevüket a vad rózsákkal körülvett csodálatos Le Château de Lancosme kastély ihlette. A név mellett tehát innen vették a márka jelképét a rózsát is.

Ellentétben a többi nagy francia márkákkal, mint például Dior, Chloé, vagy Chanel a Lancome soha nem volt divatház. Parfümházként kezték pályafutásukat és hamarosan a bőrápolás, sminkelés felé fordították érdeklődésüket. A termékeik mai napig sok és gondos vizsgálaton mennek keresztül, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek, így igazán minőségi termékekről beszélhetünk. Ezt alátámasztja például az a tény is, hogy a Nutrix, a Lancome első bőrkrémje már évtizedek óta változatlan összetétellel vásárolható.

 

La Vie Este Belle tökéletes képe a Lancomenak

A Lancome márka célja a kezdetektől fogva az volt, hogy elvigye a francia eleganciát és szépséget az egész világba. Véleményünk szerint ez mesteri fokon sikerült. A Lancome termékei ugyanis évtizedek óta szépítik a nőket, biztosítják az elegáns megjelenésüket, varázst adnak nekik és rámutatnak az élet szép oldalaira. A La Via Est Belle ma már ikonikus illat, amely szintén tökéletesen tükrözi a márka filozófiáját. Tehát ha a francia stílus közel áll önhöz, vagy az élet apró örömeiben szeretne elmerülni, akkor válassza a La Vie Est Belle parfümöt és hagyja hogy a boldogság elkísérje egész napos útján.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük