A parfümökről

Minden idők legjobb férfi parfümjei – 2. rész

legjobb férfi parfümjei

Melyik férfi parfüm a legjobb a világon? Ezzel a kérdéssel foglalkozott a Fragrantica webes parfümös enciklopécia, amely globális felmérést végzett. A legutolsó cikkünkben már bemutattuk a ranglistán szereplő parfümöket 10-től 6-ig. Ma az első 5 helyezetet vesszük nagyító alá. Melyek tehát a leghíresebb férfi parfümök?

 

5. La Nuit de l‘ Homme – Yves Saint Laurent

Az ötödik helyen a 20. század legbefolyásosabb divattervezőjének Yves Saint Laurentnek a La Nuit de l‘ Homme nevet viselő parfümje végzett. Az illat egy elegáns, karizmatikus és dinamikus férfinak készült. A parfümöt az ún. fuegere illatcsaládba sorolhatjuk enyhén fűszeres szellőjével. Az orientális jellegének köszönhetően drámai és érzéki egyidejűleg.

 

4. Fahrenheit – Dior

A lista negyedik helyét Dior Fahrenheit nevű parfümje kapta. Ahogy már a neve is utal rá ez a fás illat  érzéki pézsma lehelettel olyan férfiak számára készült akik képesek valamiért igazán belobbanni. A parfüm egy lépéssel lemaradt a dobogóról, véleményünk szerint azért mégis egy igazi gyöngyszem. Ezért a Fahrenheit minőségi utánzatát megtalálja kínálatunkban is.

 

3. Aventus – Creed

A Creed márka a lista többi tagja mellett ismeretlen márkának tűnik, de ennél híresebb a parfüm amely a nevéhez köthető. Az Aventus-t viselő férfi parfümöt a nagy Napóleon élete ihlette- provokatív és nagyon férfias. A legjobban azoknak a férfiaknak áll akik világos elképzeléssel rendelkeznek és keményen mennek a céljaik és sikerük után. Ha többet szeretne megtudni róla, akkor keresse meg az Aventus minőségi utánzatunk leírását.

 

2. Terre D’Hermes – Hermés

Életed párja nagyon kiváncsi és szereti felfedezni az ismeretlent is? Akkor pont neki készült a Terre D‘Hermés nevet viselő parfüm. Az illatban citrusfélék illata fűszereződik fás és fűszeres aromákkal, amelyek a férfit ösztönzik és pozitívan hatnak rá. Ez a nem túl ismert ám annál nagyszerűbb parfüm az ezüst díjat kapta. Többet a Terre D‘Hermés parfümről a minőségi utánzatának termékoldalán olvashat.

 

1. Homme Intense – Dior

Minden idők legjobb férfi parfümje a Homme Intense a felmérés eredménye szerint. Ez az erős, kifinomult virágos- fás illat különleges alkalmakra és főként estékre alkalmas.

A parfüm Christian Dior műhelyéből származik, amely a listán a legtöbbször került említésbe- a 10-es ranglétrán 3 parfüm is az ő műhelyéből származik. Nem kétséges tehát, hogy Dior a parfüm világban a leghíresebb nevek egyike. Többet a parfümről valamint magáról a megálmodóról a „Halott már Christian Diorról és a leghíresebb férfi parfümjeiről?” című cikkünkben olvashat.

Szinte az összes itt bemutatot parfüm megtalálható a webáruházunk kínálatában is utánzat formájában. Ha a parfümjeinket már használja, akkor tudja, hogy az eredetivel azonossak. Ha lemaradt a cikkünk első részéről akkor itt elolvashatja. Hiszem, hogy a cikkünknek köszönhetően önök is jobban megismerték a világ legjobb férfi illatait is és lehet kedvet kaptak kipróbálni valamelyiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük