A parfümökről

Minden idők legjobb férfi parfümjei – 1. rész

legjobb férfi parfümjei

A legutóbbi cikkünkben bemutatuk a  TOP 10 női parfümöt a férfiak szerint. Ma a keményebb nemre öszpontosítunk és felfedjük minden idők legjobb férfi parfümjeit. A rangsor a Fragrantica oldal felméréséből indul ki, a világ legnagyobb online parfüm enciklopédiájából. Megtalálja a listán a kedvese kedvencét is?

 

10. Tobacco Vanille – Tom Ford

A rangsorban 10 helyen szinte paradox módon Tom Ford Tobacco Vanille unisex parfümje végzett. Bár az illat nőknek és férfiaknak is készült a férfiak bőrén mégis más az illata. A parfüm nagyon érzéki, egy picit pikáns, talán éppen azért is olyan közkedvelt a férfiak körében. Pontosan olyan illata van mint egy orientális vonzó férfinak. Kakaó, dohány és tipikusan finom orientális- fűszeres hangzású.

 

9. Encre Noire – Lalique

Lalique Encre Noire parfümje kevésbé ismert erősen aromás illat. Kezdetben fűszeres, később hidegebb földes-fás illatá fejlődik. A francia név Encre Noire pontos fordítása ” fekete tinta” lenne, ami hűen leírja az illatát.

 

8. Sauvage – Dior

A nyolcadik helyen Christian Dior divatházából származó Sauvage parfüm végzett. A parfüm kicsit nyers, de ugyanakkor elegáns, egy illat melyet a vadregényes táj ihletett. Egy palackba zárt nap égette vad táj, melyet főként a fás hangjai hangsúlyoznak. A Sauvage utánzatát megtalálja kínálatunkban is.

 

7. Acqua di Gio – Giorgio Armani

A spontán és vidám férfiak számára a legalkalmasabb a Giorgio Armani műhelyében született Acqua di Gio a 7. helyezést érte el. A parfümöt a mediterrán élet öröm inspirálta, ezért tele van szabadsággal, széllel és könnyedséggel. A citrusfélék és a fűszerkeverék erős tisztaságérzetet keltenek. Sokakat emlékeztet a frissen mosott test illatára. A kedvelt Acqua di Gio parfüm utánzatát kínálatunkban a 602-es szám alatt találják.

 

 

6. Bleu de Chanel – Chanel

Független és szabad, ilyen a Chanel divatház Bleu de Chanel parfümje. Ez a parfüm a fás és erősen aromás illatával szabadságot és férfiasságot sugároz. És mivel a Bleu de Chanel parfüm utánzatát a kínálatunkban is megtalálja, ezért már többször írtunk róla itt is. Ha érdekli Önt a parfüm vagy maga Coco, akkor olvassa el régebbi cikkünket melynek címe Chanel utánzatai kínálatunkban.

 

És mi a helyzet a többi férfi parfümmel?

Egyenlőre a ranglista 10-6 elhelyezkedett parfümjeit mutattuk be. Minden idők legjobb 5 férfi parfümjére még várniuk kell egy hetet, mivel azokat csak a következő cikkünkben mutatjuk be. Hogy addig se unatkozzon nézzen körül kínálatunkban és tudjon meg többet termékeinkről. Annak ellenére, hogy a Parfénjaink csak utánzatok, biztosan tudja már, hogy minden illatunk megegyezik az eredetijével. Próbálta már valamelyiket?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük