A parfümökről

TOP 10 női parfüm a férfiak szemével

top noi parfum

Gondolkozott már valaha azon, hogy hogyan hatnak a női parfümök a férfiakra? Mi nők ugyanis imádjuk a parfümöket. Segítségükkel személyiségünket szeretnénk kiemelni, figyelmet kelteni amint belépünk a szobába. Próbálunk figyelmet kelteni azelőtt, hogy bármit is mondanánk. De a férfiak számára is olyan vonzóak a parfümjeink?

A Fragrantica oldal kutatása szerint  összeállítottuk a legjobb női illatokat férfi minősítés szerint. Természetesen az eredmény nem tükrözi az egyéni ízlést, de általános tendenciát mutat. A novemberi felmérés eredményei azt mutatják, hogy a férfiak különösen kedvelik a mély és átható parfümöket. De melyek is ezek?

 

1. Shalimar – Guerlain

Shalimar parfüm a legendáns Shah Jahan és felesége Mumtaz Mahal szerelmének történetét testesíti meg, akinek halála után a férje felépítette a legcsodásabb emlékművet a Taj Mahalt. Az ő végtelen szerelmük citrusos-fás balzsamban nyert kifejezést, amely a női bőrön meleg és luxusos nyomot hagy maga után.

 

2. Black Orchid – Tom Ford

A férfiak értékelése szerint Tom Ford Black Orchid illata is felkerült a legnépszerűbb illatok listájára. Ez a sötét és csábító illat nagyon titokzatosan hat, nehezen tudnánk hasonló illatot találni. Tökéletesen illik egy olyan nőnek aki nem ismer szabályokat.

 

3. Hypnotic Poison – Christian Dior

A férfiakat egyenesen hipnotizálja a Hypnotic Poison parfüm. Csábító, sexi és érzéki is egyben. Teljesen kihangsúlyozza a női sexepilt, melynek köszönhetően nem egy férfit elcsaábít és újjai köré teker. A Hypnotic Poison parfüm hű és minőségi utánzatát megtalálja kínálatunkban is az 556-os szám alatt.

 

4. Coco Mademoiselle – Chanel

Maga Coco Chanell ihlette a Coco Mademoiselle nevet viselő parfümöt. Luxusos és modern illat, amely olyan hölgyeknek készült akik igazi nők, hasonlóan Chanelhez. Bővebben róla és a parfümről a legutóbbi cikkünkben olvashat.

 

5. Angel – Thierry Mugler

A legjobb tíz parfüm köze bekerült Thierry Mugler két parfümje is. Az első egy orientális-vaníliás parfüm, amely a végtelenséget szimbolizálja. Csakúgy mint az eredeti az Angel hű utánzatunk beragyodja a nőt, igazi varázst add neki és szinte angyali gyengédséget kölcsönözz viselőnőjének.

 

6. Alien – Thierry Mugler

Egy női illat, amely bebizonyítja, hogy a nő nemcsak édes és virágosan illatozhat. Alien egy szokatlan parfüm, melyet csak három összetevő alkot- indiai jázmin, kasmírfa és forró borostyán. Ez egy nem mindennapi és egyedülálló parfüm, amely titokzatos és kiszámíthatatlan nők számára készült.

 

7. Black Opium – Yves Saint Laurent

Az YSL Black Opium parfümje meleg és csípősen fűszeres, melyet kávé tónusai hangsúlyoznak ki. A fűszeres parfüm egy éjjeli királynő illata- aki titokzatos. A bőrével összekapcsolódik és valódi függőséget okozz, amely elvarázsolja a környezetét.

 

8. Light Blue – Dolce&Gabbana

A Light Blue egy igazán könnyű gyümölcsös- virágos parfüm. A szicíliai nyár ihlette, tehát a jellemét tekinthetően örömet és a nyári napok vidámságát jelképezi. Az illat friss és szikrázó, ideális meleg nyári estékre, amelyet a nő nyugalommal élvezhet és mosollyal az arcán él meg.

 

9. Poison – Christian Dior

A Poison egy forradalmi illat, amely szinte a piacra adása után azonnal legendává vált. Már 1985 óta hódítja meg a nők szívét az édes, gyengéd fás és virágos illatával.

 

10. Chanel no. 5 – Chanel

Az utolsó a legjobb 10 női parfümök listáján a Chanel No.5. Ez az első aldehides parfüm az eddigi leghíresebb parfümje Coco Chanel műhelyének. A parfüm minőségi utánzata megtalálható kínálatunkban is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük